Hirdetés

Egy nap alatt tizenhét mérkőzést rendeznek

Véget ért a nyári vakáció a körzeti labdarúgócsapatok számára, vasárnap a Román Kupa megyei szakaszának első fordulóján harmincnégy csapat játékosai szaladnak ki a pályára. A 2. Ligában végre elkezdi a szereplést a Vajdahunyadi Corvinul is, az FK Csíkszereda a 4. forduló zárásaként tévés meccset játszik Pitești-en.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 3 perc
Egy nap alatt tizenhét mérkőzést rendeznek
Edzésben az éllovas FK focisai. Pontokért játszanak Fotó: FK Csíkszereda

A Román Kupa megyei szakaszának első fordulója jelenti a nyári szünidő végét a körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatoknak, igaz, két gárda még kedd délutánig rápihenhet a küzdelemre. Vasárnap ugyanis tizenhét találkozót rendeznek a kupasorozatban, egy mérkőzést keddre napoltak el. Az Udvarhely körzeti gárdák vasárnap délután lépnek pályára, míg a Csík körzetiben lesz délelőtt, délután és kora este is meccs. A győzelem fontos, hiszen minden párosítás nyertese a második fordulóba jut, így a rendes játékidő végén ha döntetlen az állás, akkor hosszabbítás következik, ha ekkor sem jutottak dűlőre a csapatok, akkor büntetőpárbaj dönti el a továbblépő kilétét.
A 2. Liga 4. fordulójában idegenben, ráadásul csak hétfőn lép majd pályára az FK Csíkszereda: a piros-feketék az FC Argeș vendégeként Pitești-en szerepelnek, a találkozót a tévében követhetjük majd. Az immár feljutásra is jogosult Corvinul is elkezdi a szereplését a másodosztályban, miután véget ért az európai szereplése. A vajdahunyadiak tegnap este Szörényváron pótolták a Zsilvásárhelyi Viitorul Pandurii elleni Román Kupa-meccsüket, vasárnap pedig Voluntari-ban elkezdik a pontvadászatot is. A szakszövetség egyelőre nem közölte, hogy a Corvinul mikor pótolja az első három fordulóból elhalasztott találkozóját.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Hétvégi fociműsor
Román Kupa, megyei szakasz, 1. forduló: vasárnap: Csíkszentmihály – Gyimesközéplok (11), Csíkkozmás – Kászonaltíz (11), Csatószeg – Csíkszentdomokos (14.30), Csíkmadaras – Csíkszentkirály (14.30), Bogárfalva – Farcád (15), Szentpéter – Szentpál (15), Alsósófalva – Parajd (15), Gagy – Szentábrahám (15), Bögöz – Nagygalambfalva (15), Madéfalva – Csíkszentmárton (17.30), Csíkkarcfalva – Szépvíz (17.30), Csíkszentimre – Lázárfalva (17.30), Csekefalva – Etéd (18), Siménfalva – Kobátfalva (18), Székelyszentlélek – Farkaslaka (18), Kápolnás – Máréfalva (18), Korond – Felsőboldogfalva (18); kedd: Mindszentlélek – Tusnád (18).
2. Liga, 4. forduló: ma: FCU 1948 Craiova – Sellenberk (17); holnap 11 órától: Nyárádtői Unirea – Chindia Târgovişte, SK Afumaţi – Bukaresti Metaloglobus, Ceahlăul Karácsonkő – SK Mioveni, Câmpulung-Muscel – VSK Slatina, Bodzavásári Metalul – Nagyváradi FC Bihor, Resicabánya – VSK Focşani, Újszentes – Bukaresti Steaua; vasárnap: Zsilvásárhelyi Viitorul Pandurii – Concordia Chiajna (11), FC Voluntari – Vajdahunyadi Corvinul (17); hétfő: FC Argeş – FK Csíkszereda (17).





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!