Egy gyergyói gól, egy SZFC-pont

Gól nélküli döntetlent játszott a Brassói Kids Tâmpa otthonában a Székelyudvarhelyi FC pénteken délután, ezzel három pontra nőtt a hátránya az éllovas Băicoi mögött. Szombaton a VSK Gyergyó pont nélkül jött vissza Zernyestről.

Szász Csaba
Egy gyergyói gól, egy SZFC-pont
Nem esett találat Brassóban. Lendületet vesztett az SZFC Fotó: SZFC

A hatodik játéknapot rendezték a hétvégén a labdarúgó 3. Ligában, a forduló nyitómérkőzését pénteken délután rendezték a Cenk alatti városban, a helyi Kids Tâmpa a Székelyudvarhelyi FC gárdáját látta vendégül. Mindkét együttes igencsak fiatal kerettel kezdte a játékot, míg a brassóiaknál ez szinte hagyomány, addig az udvarhelyieknél több alapember hiányzása miatt voltak kénytelenek a legfiatalabbakat is csatába küldeni. A mérkőzés kiegyensúlyozott játékot hozott, egyik csapat sem tudta komolyabban veszélyeztetni az ellenfél kapuját, az SZFC ugyan egy alkalommal eljutott a gólig, de ezt les miatt érvénytelenítették. A végén már egyik fél sem kockáztatott, maradt a gól nélküli, igazságosnak mondható döntetlen, de ezzel az SZFC hátránya három pontra nőtt az éllovas Băicoi mögött.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Szombaton a VSK Gyergyó a Zernyesti Olimpic otthonában lépett pályára, de a több alapemberét is nélkülöző újoncnál semmi nem úgy alakult, ahogy tervezték. Három-nullás hazai vezetésnél a gyergyóiaknál úgy döntöttek, hogy a legfiatalabbaknak is lehetőséget adnak tapasztalatszerzésre. A végjátékban még egy-egy gól született mindkét fél részéről.
Eredmények: Brassói Kids Tâmpa – Székelyudvarhelyi FC 0–0;  Zernyesti Olimpic – VSK Gyergyószentmiklós 4–1 /Marinescu (27., 47.), Berloiu (42.), Hodorog (91.), illetve Szőcs (93.)/; Tatrangi Ciucaş – Brassói SR Municipal 0–5; Barcarozsnyó – Plopeni 1–1; Băicoi – Tricolorul Breaza 3–0. A 6. csoport állása: 1. VSK Băicoi 14 p., 2. Székelyudvarhelyi FC 11 p., 3. Brassói SR Municipal 10 p., 4. Tricolorul Breaza 10 p., 5. Zernyesti Olimpic 10 p., 6. VSK Plopeni 8 p., 7. Brassói Kids Tâmpa 7 p., 8. VSK Gyergyószentmiklós 7 p., 9. Barcarozsnyói Olimpic Cetate 7 p., 10. Tatrangi Ciucaş 0 p.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!