Hirdetés

Döntetlen ötödször

Gól nélküli döntetlennel vég­ző­dött az FK Csík­sze­re­da felnőtt női csapatának vasárnap délutáni, hazai mérkőzése a Konstancai Farul ellen a Szuperliga 11. fordulójában. Ez volt Antal Anitáék egymást követő ötödik pont­osz­tozkodása.

HN-információ
Becsült olvasási idő: 3 perc
Döntetlen ötödször
Küzdelem volt, gól nem született a rangadón Fotó: FK Csíkszereda/Pál Zoltán

A ragyogó napsütés ellenére csípős hideg fogadta a pályára lépő feleket és a lelátón helyet foglalókat. A kellemetlen szélben kezdődő találkozón először Herczeg Andrea fölé szálló lövését jegyezhettük fel a 3. percben. Két egység elteltével Tóbik Melánia ugrott ki jól, a vendégek tizenhatosán belül ütközött Năcuță Diana kapussal, így kifelé következhetett szabadrúgás. Az első negyedóra végén Haraszti Fanni jobb oldali szabadrúgása nyomán alakult ki zavar a vendégvédelemben, ám a gólvonal előtt végül üggyel-bajjal tisztázni tudtak a tengerpartiak.
A félidő közepén a Farulnak is akadtak veszélyes próbálkozásai, összességében élvezetes, lüktető játékot hozott a meccs, egy pillanatig sem lankadtak a csapatok. A 31. percben Herczeg Andrea célozta meg a jobb alsó sarkot, lövését fogta a hálóőr, a következő percben Mitri Rita lőtt kissé balról, fölé. A 37. percben Enez Mango cselezte le magát a bal oldalon az alapvonalig, emelése a felső lécről pattan az alapvonalon túlra. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Kényszerű kapuscsere

A szünetben kapusposzton történt kényszerű változás a hazai csapatban, Tankó Réka bokasérülése miatt nem tudta folytatni a játékot, helyét Balog Boglárka foglalta el a kapuban. A második félidő hatalmas küzdelmet, ám kevés gólhelyzetet hozott. Az 55. percben Herczeg Andrea szabadrúgását követően Antal Anita elé pattant a labda, aki lövésre szánta el magát, ám elvétette a kaput. 
Az utolsó negyed órára láthatóan elfáradtak a vendégek, a hazaiak igyekeztek fokozni a nyomást, ám nem tudták feltörni a jól romboló Farul-védelmet. A játék összképe alapján igazságosnak mondható döntetlen született, az egy megszerzett ponttal továbbra is életben maradtak a csíkiak felsőházi rájátszás-reményei.
Női Szuperliga, alapszakasz, 11. forduló: FK Csíkszereda – Konstancai Farul 0–0; Csíkszereda, FK stadion.


FK Csíkszereda
 

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!