Csürös Attila fejese három pontot ért

Továbbra is százszázalékos az FK Csíkszereda liga 2-es férficsapata. Ilyés Róbert legénysége a forduló hétfői zárómeccsén egy első félidőben szerzett találattal legyőzték az FC Argeșt.

Farkas Endre
Csürös Attila fejese három pontot ért
Sérült társuknak üzentek a  meccs előtt a csíki játékosok Fotó: FK Csíkszereda

Mioveni-ban, az FC Argeș otthonául szolgáló Orăşenesc stadionban igyekezett megőrizni hibátlan idénybeli mérlegét az FK Csíkszereda liga 2-es együttese hétfő délután a negyedik forduló záró mérkőzésén. A hazaiak léptek fel támadólag az első percekben, két alkalommal is veszélyeztették Simon Máté kapuját a találkozó első szakaszában.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A 19. percben viszont az első igazán jól felépített FK-támadás meghozta a vezető találatot a piros-feketéknek.

Babati jobb oldali sarokrúgása szállt a hosszú oldalra, ahol remek ütemben érkezett Csürös Attila és nagyszerűen fejelt a kapuba (0–1).

A szünetben Ilyés Róbert a sárga lapos Bakos helyére Kovács Márkot küldte a pályára. Torvund a 16-os bal sarkától a hosszú sarok felé eleresztett életerős lövése nyitotta a második 45 percet, ám kevéssel célt tévesztett a próbálkozása. 

Veszélyesebb volt a házigazda, Ilyés Róbert cserékkel igyekezett stabilizálni a játékot, érkezett Jebari és Makrai Gábor is, Babati, illetve Dolný helyére. A 81. percben Petrescu lőtt kevéssel a jobbalsó sarok mellé, majd Anderson lövését blokkolták. A lefújás előtti pillanatokban Anderson került ziccerbe egy remek ütemű ellentámadás végén, de a kapu előterébe belebonyolódott a cseleibe és odalett a lehetőség. Ez volt a találkozó utolsó momentuma.

A folytatásban, csütörtökön 17.30-kor az Unirea Slobozia érkezik Csíkszeredába a Románia Kupa play-offjában.

Liga 2, alapszakasz 4. forduló
Campionii FC Argeș – FK Csíkszereda 0–1 (0–1)
Mioveni
Gólszerző: Csürös Attila (19.)
FK Csíkszereda: Simon Máté – Hegedűs János, Kelemen Dávid, Raul Palmeș, Bloj Erwin Andrei Gheralia, 90+3.) – Csürös Attila, Bakos Ervin (Kovács Márk, 46.), Gal-Andrezly Peter – Babati Benjamin (Soufiane Jebari, 67.), Torvund Alexander (Francisco Anderson, 58.), Jozef Dolný (Makrai Gábor, 67.) Vezetőedző: Ilyés Róbert





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!