Célegyenesben az SZFC

Utolsó felkészülési mérkőzését is lejátszotta a Székelyudvarhelyi FC, szombaton hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Marosvásárhelyi SE ellen. Pénteken a Gyergyószentmiklósi VSK elleni megyei rangadóval indul a harmadosztályos labdarúgó-bajnokság.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Célegyenesben az SZFC
Nem volt leányálom az MSE elleni meccs Fotó: Szász Csaba

Célegyenesbe jutott a bajnoki startra készülő Székelyudvarhelyi FC felkészülése, az udvarhelyi labdarúgóklub két hazai mérkőzést játszott múlt héten: szerdán 2–1-re legyőzte a Sepsi OSK fiókcsapatát, szombaton pedig egy helyenként paprikás hangulatú találkozón gól nélküli döntetlen játszott a Marosvásárhelyi SE vendéglátójaként.
„Főleg edzésnek próbáltuk betudni a legutóbbi mérkőzéseket, bár a marosvásárhelyiek ellen kissé élesben ment a játék. Telített volt a programunk, fizikálisan megterhelő volt az időszak. A bajnokság kezdete előtti utolsó héten azon lesz a hangsúly, hogy felfrissülve vágjunk neki a pontvadászatnak” – értékelt Demény Norbert vezetőedző. Elmondta, összességében elégedett a felkészüléssel, sok mérkőzést játszhattak a tanítványai, ezek közül kiemelendő két harcos kupameccs is. „Remélem, ragadt ránk annyi csapat- és labdajátékban is, hogy erre alapozva jól tudjunk dobbantani” – fogalmazott Demény.
Az SZFC a labdarúgó 3. Liga 6-os csoportjába került, az újonc Gyergyószentmiklósi VSK mellett öt brassói és két Pra­hova megyei együttes társaságában igyekszik helytállni. Az SZFC augusztus 30-án, pénteken 18 órától hazai pályán megyei rangadóval kezdi a bajnokságot, az első fordulóban ugyanis a gyergyóiakat fogadja a sétatéri stadionban.
„Nagyon fontos a jó rajt. Úgy látom, a bajnokság első néhány mérkőzése vízválasztó lesz, vagy legalábbis meghatározó a bajnokság kimenetelét illetően” – összegzett Demény Norbert.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!