Hirdetés

Bodzavásáron maradtak a pontok

Lényeges helyzetet sem sikerült kialakítania az FK Csíkszereda csapatának vasárnap a labdarúgó 2. Liga felsőházi rájátszásának 5. fordulójában, így pont nélkül tértek haza Bodzavásárról a piros-feketék.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bodzavásáron maradtak a pontok
Rangadót vesztett a Gloria ellen az FK Csíkszereda Fotó: FK Csíkszereda / Pál Zoltán

Az első félidőben a Gloria akarata érvényesült, a csíkiak gyakorlatilag veszélyt sem tudtak okozni a bodzavásáriak kapuja előtt. A 27. percben a házigazdák egy ellentámadás végén megszerezték a vezetést, Perianu mintegy 15 méterről egy nem túl erős lövését követően került a labda Gyenge kapujába. A gól után ugyan megélénkült a csíkiak játéka, de a támadások nem voltak átütő erejűek.
A második félidőben a Gloria védelemre és ellentámadásra rendezkedett be, a csíkiak ugyan rengeteget birtokolták a labdát és többet voltak támadásban, mégis egy ellentámadás végén, az 59. percben Gyenge bravúrja kellett ahhoz, hogy Rădulescu ne növelje kettőre a bodzavásáriak előnyét. A házigazdák taktikája remekül bevált, így a Gloria otthon tartotta a három pontot és 1-0-ra megnyerte az FK Csíkszereda elleni találkozót.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!