Berukkoltak Bukarestbe

Noha ma zárul a labdarúgó 2. Liga nyolcadik fordulója, amelyen az FK Csíkszereda a fővárosi katonacsapat Steaua ellen játszik rangadót, a piros-feketék az élről várják a kilencedik fordulót is.

Kopacz Gyula
Berukkoltak Bukarestbe
Nehéz lesz, de győznének Bukarestben a csíkiak Fotó: FK

Függetlenül a ma esti mérkőzés eredményétől, az FK Csíkszereda a labdarúgó 1. Liga éllovasaként vág neki a kilencedik fordulónak is. Ilyés Róbert tanítványai ma 18 órától a Ghencea stadionban rangadót játszanak a fővárosi Steaua ellen, ezzel a találkozóval zárul a nyolcadik forduló.

– Azért megyünk Bukarestbe, hogy bátran futballozzunk, nem azért, hogy beálljunk védekezni. Támadó szellemben focizunk, amitől nem is tudunk jóformán megválni, és nyíltan akarunk játszani

– mondta Ilyés Róbert, az FK Csíkszereda edzője a ma esti meccsel kapcsolatban. Hozzátette, az esti találkozó minden játékos számára egy kihívás kell legyen, mivel a fókusz a csíki csapaton van. – Első helyen állunk, este játszunk villanyfényben az egyik legszebb bukaresti stadionban. Ez a fiatal játékosoknak egy lépcsőfok lehet, ugyanis vannak szuperligás csapatok, akik figyelik őket, ez egy bizonyítási lehetőség és kihívás kell legyen számukra – tette hozzá a szakvezető.
Ilyés Róbert megemlítette, hogy akárcsak az FK, a Steaua is veretlen a pontvadászatban.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A Steauának van a legjobb védekezése eddig a bajnokságban, hét forduló alatt két gólt kaptak, azt is egy meccsen, hatot pedig kapott gól nélkül zártak. Nehéz lesz feltörni a védelmüket, de megelégednék egy rúgott góllal is, ami három pontot jelentene számunkra

– mondta Ilyés Róbert.
Az elmúlt hétvégén az is kiderült, hogy a kilencedik fordulóban is villanyfényes meccsel zárja a kilencedik fordulót az FK Csíkszereda, amely október 7-én este nyolctól a VSK Focșani-t fogadja majd.
Eredmények: FC Voluntari – Nyárdátői Unirea 1–3, Ceahlăul Karácsonkő – Sellenberk 3–2, Zsilvásárhelyi Viitorul Pandurii – Chindia Târgovişte 0–3, FC Câmpulung-Muscel – Bukaresti Metaloglobus 0–3, Bodzavásári Metalul – SK Mioveni 4–0, Resicabánya – Concordia Chiajna 3–1, Újszentes – VSK Slatina 2–4, VSK Focşani – Nagyváradi FC Bihor 0–2, FC Argeş Piteşti – Vajdahunyadi Corvinul 0–1, FCU 1948 Craiova – SK Afumaţi 0–3. A Bukaresti Steaua – FK Csíkszereda találkozót ma 18 órától játsszák.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!