Babati: jó sorozatban vagyunk

A Bodzavásári Metalul elleni kétgólos hazai győzelemmel folytatta bajnoki szereplését az FK Csíkszereda labdarúgócsapata. A találkozó után Ilyés Róbert vezetőedző értékelt, és lapunknak nyilatkozott a két gólt szerző Babati Benjamin is.

Farkas Endre
Babati: jó sorozatban vagyunk
Babati Benjamin (balra) kétszer is betalált Fotó: Pál Zoltán/FK

Továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a Liga 2 mezőnyét az FK. Ilyés Róbert, a piros-feketék vezetőedzője a lefújás után elmondta, tudta, hogy nagyon jó csapat a Metalul. „A közönség élvezte ezt a sokgólos mérkőzést, én viszont nem szeretnék ilyen mérkőzést megélni, mert azért elég stresszes voltam” – fogalmazott a szakember, majd hozzátette, a játékosok a bajnoki után négy szabadnapot kaptak, ezt követően pedig teljes erővel a Resicabánya elleni mérkőzésre készülnek.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A meccsen két találatig jutó Babati Benjamin a Hargita Népe érdeklődésére kiemelte, fontos mérkőzésen van túl csapata, hiszen négy pontra növelhették előnyüket a bajnoki táblázat élén. „Hála istennek, ez sikerült, így nyugodtabban tudunk menni a szünetre. Nem volt könnyű mérkőzés, jó csapat ellen játszottunk, akik focizni akartak és nem a játék tördelésével foglalkoztak. A kapott gól után sem estünk össze, voltunk már ilyen szituációban és meg tudtuk oldani. Örülök, hogy két góllal és egy gólpasszal tudtam segíteni a csapatot, ezeket hiányoltam magamtól az elmúlt szezonban. Most pihenünk pár napot, aztán visszatérünk a munkához, hiszen jó szériában vagyunk, folytatni kell ugyanígy” – nyilatkozta a magyarországi játékos.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!