Hirdetés

A Vasasnál folytatja Krall Tímea

Visszatér nevelőegyütteséhez Krall Tímea, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina játékosa, aki két és fél szezont töltött Marosvásárhelyen.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
A Vasasnál folytatja Krall Tímea
Ismerős színeket képvisel a régi-új Vasas-játékos Fotó: Szász Csaba

Újabb igazolást jelentett be a női labdarúgó-másodosztályban szereplő Vasas Femina, a székelyudvarhelyi klub közösségi oldalán közölte, hogy Krall Tímea visszatér nevelőegyütteséhez.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Az udvarhelyi játékos 2021-ben igazolt a Vasas testvércsapatának számító Marosvásárhelyi Ladies együtteséhez, amellyel megnyerte a másodosztályos bajnokságot és ezzel együtt kiharcolta a feljutást az élvonalba. A jobb napokat is látott Maros-parti alakulat időközben beleolvadt a Marosvásárhelyi SE együttesébe, a többnyire ifjúsági játékosokra építő gárda jelenleg is az élvonalban küzd, 13 forduló után azonban minden mérkőzését elveszítve a bajnokság utolsó helyén áll.

– Korábban nagyon jó hangulat volt a marosvásárhelyi csapatnál, most, hogy ebben az idényben pontot sem szereztünk, már kevésbé. Jól éreztem ott magam, de örülök, hogy újra itthon játszhatok

– fogalmazott Krall. Hozzátette, hogy hazaigazolása első látásra visszalépésnek tűnik, hiszen az élvonalból jött a másodosztályba, ugyanakkor egy kiesőjelölt alakulattól jött el egy olyan csapathoz, amelynek a feljutás a célja.

A Vasasnál Krall Tímea ifiként több országos bajnokságot nyert, rendszeresen kapott meghívót a román válogatott korosztályos csapataiba, és bemutatkozott Székelyföld női válogatottjában is. Felnőtt játékosként tagja volt annak a keretnek, amely 2019-ben elhódította a Román Kupát.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!