A szünet után összeomlott a Vasas

Udvarhelyi vezetéssel zárult első félidő után, tíz perc alatt összeomlott a Vasas Femina, és vereséggel zárta a női labdarúgó Szuperliga 5. fordulójának hazai találkozóját. Az FK Csíkszereda Besztercéről is elhozta a pontokat, és marad a bajnoki tabella élén.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
A szünet után összeomlott a Vasas
Egy félidőt bírta a Vasas, nem tudtak visszajönni a játékba Fotó: Hodgyai István

Az ötödik fordulót rendezték a hétvégén a női labdarúgó Szuperligában, Hargita megyei képviselői vasárnap léptek pályára.
A Vasas Femina a múlt idény az ezüstérmes Kolozsvári Universitatea együttesét fogadta, és bár az első félidőt végigtámadták a vendégek, egy ellentámadásból szerzett góllal és egy kihagyott ziccerrel hazai vezetésnél fordultak a csapatok. A pihenő után hármat cserélt a Kolozsvár, ez rögtön meglátszott a pályán, kilenc perc alatt háromszor is betalált a vendégegyüttes, ebből kettőt a frissen beállt játékosok szereztek. Innen le is ült a mérkőzés, a Vasas próbált visszajönni a játékba, de az eredmény már nem változott.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Az FK Csíkszereda kiegyensúlyozott mérkőzést játszott a besztercei Gloria otthonában, a pihenő után Kollár Péter tanítványai fokozták a nyomást, lógott a gól a levegőben, amit végül a 68. percben meg is szerzett az FK, Mitri Rita visszaadásából Fülöp Boglárka lőtt bombagólt.
Öt forduló után két százszázalékos együttes maradt a mezőnyben, de jobb gólarányának köszönhetően továbbra is a csíki lányok vezetik a bajnokságot.
Női labdarúgó Szuperliga, 5. forduló: Gyulafehérvári Unirea – Konstancai Farul 0–6, Szamosújvári Atletic – FC Hermannstadt 5–1, Vasas Femina – Kolozsvári Univer­sitatea 1–3, gólszerzők: Roșie (23.), illetve Keenan (57.), Bâţea (60.), Borodi (65.), Besztercei Gloria – FK Csíkszereda 0–1, gólszerző: Fülöp (68.)





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!