Új nevet kapott a gyergyószentmiklósi férfi kosárlabdacsapat

Az ISK-VSK Antares Gyergyó nevet viseli ebben az idényben a gyergyószentmiklósi felnőtt férfi kosárlabdacsapat. A névadó szponzorral hosszú távú együttműködést szeretnének. Nyílt edzés keretében írták alá szerdán a gyergyószentmiklósi felnőtt férfi kosárlabdacsapat támogatásáról szóló együttműködési szerződést. A nagymértékű támogatásért a csapat fel is veszi az Antares nevet.

Barabás-Pál Hajnalka
Becsült olvasási idő: 1 perc
Új nevet kapott a gyergyószentmiklósi férfi kosárlabdacsapat
Nevet ad a csapatnak a szponzor. Kezet adtak rá Fotó: Barabás-Pál Hajnalka

– Főleg pénzzel fogjuk támogatni a csapatot, de nemcsak. Szeretnénk munkatársainkkal melléjük állni, biztatni, szurkolni nekik fizikailag és az online felületeken is. Az Antares is egy csapat, arra törekszünk, hogy együtt egyre többet tudjunk felmutatni, jó eredményeket érjünk el, akárcsak a kosarazók – mondta el a szerződéskötés alkalmával Bálint Ede, a cég romániai vezérigazgatója. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A kosárcsapat működésében nagy segítséget jelent a Gyergyóremetén is székgyárat működtető cég támogatása.

– Örvendünk, hogy magunk mellett tudhatjuk ezt a céget, az Antares a Skorpió csillagjegy legfényesebb csillaga, ugyanígy szeretnénk mi is csillogni a pályán – fogalmazott a csapat vezetőedzője, Kercsó Zoltán.

Az Antares nemcsak Romániában, hanem több európai országban is működő vállalat. Névadói támogatást most először vállal, egyelőre egy idényre, de mindkét fél úgy fogalmazott, hogy hosszabb távra is terveznek.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!