Hirdetés

Nem sokáig marad ellenfél nélkül az ISK-SZAK

Amint az várható volt, a CS Mioveni csapatának meg nem jelenése miatt elmaradt a férfi asztalitenisz Szuperliga 6. fordulójának udvarhelyi mérkőzése. Az ISK-SZAK játékosai nem sokáig maradnak ellenfél nélkül, szerda délutánra a címvédő Steaua gárdáját várják Székelyudvarhelyre.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
Nem sokáig marad ellenfél nélkül az ISK-SZAK
György Szilárd aláírja a félig kitöltött bírói lapot Fotó: Szász Csaba

A hazai férfi asztalitenisz Szuperligában szereplő CS Mioveni csapata hétfőn telefonon értesítette a Székelyudvarhelyi ISK-SZAK vezetőjét, György Istvánt, hogy anyagi okok miatt nem lesz megjelenésük Székelyudvarhelyen. Ettől függetlenül az udvarhelyi klub tartotta magát a kötelező protokollhoz: az udvarhelyi keret tagjai jelen voltak, játékoskönyveikkel sem lehetett gond, kitöltötték a bírói lap rájuk eső részét, és jelen volt a szövetségi megfigyelő is. Ahogy ez ilyen esetben lenni szokott, ki kellett várni negyedórás várakozási időt, csak ezt követően lehetett elkönyvelni, hogy a házigazda az ellenfél meg nem jelenése miatt zöld asztalnál 3–0-ra nyeri a le nem játszott összecsapást. 
Közben az udvarhelyi játékosok az asztalok mögött adogattak, edzésben voltak, fontos mérkőzésre készültek, merthogy az ISK-SZAK nem sokáig marad ellenfél nélkül. Szerdán 17 órától a Bukaresti Steauát fogadják a városi sportcsarnokban, vagyis a címvédő látogat a múlt idény ezüstérmeséhez. Van miért visszavágni, izgalmas mérkőzésre van kilátás.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!