Hirdetés

Bevette Zsolnát is Györgydeák Apor

Sikeres hétvégén vannak túl a székelyudvarhelyi teqballosok. Férfi párosban Ilyés Szabolcs, a lengyel Marek Pokwappal az oldalán bronzot nyert Kínában, a világelső Györgydeák Apor pedig a felvidéki Zsolnáról két aranyéremmel tért vissza. 

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
Bevette Zsolnát is Györgydeák Apor
Györgydeák és Blázsovics, a verhetetlen páros Fotó: FITEQ

Az elmúlt hétvégén két versenyen is képviseltette magát a székelyudvarhelyi Góbék Teqball Team. A kínai Csingtao városában Ilyés Szabolcs a lengyel Marek Pokwappal férfi párosban indult, a lengyel versenyző Simó Boglárkával is asztalhoz állt vegyes párosban.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A csoportgyőzelmek után mindkét páros a japán válogatottat múlta felül, ezután viszont a két duónak egyaránt a thai válogatott állta útját, így Ilyés Szabolcsék végül bronzéremmel, Simó Boglárkáék pedig ötödik hellyel zárták a versenyt.

A felvidéki Zsolnán mindkét versenyét sikeresen abszolválta a világelső Györgydeák Apor, férfi párosban Blázsovics Ádámmal, vegyes párosban pedig Barabási Kingával állhatott a dobogó legmagasabb fokára.

Jól szerepelt a fiatal Gergely Péter is, aki egyéniben az 5. helyen végzett, míg Hercegfi Mátéval párban a negyedik pozícióban.
A Góbék Teqball Team ígérete szerint a világranglista top10-es ranglistáján található játékosai a négyszeres világbajnok Blázsovics Ádámmal kiegészülve egész héten Tusványoson lesznek, előadásokon is hallhatjuk őket, továbbá mindennap 11 és 17 óra között közös játékra és a sportág kipróbálására is adnak lehetőséget két asztalon, a nagyszínpad előtt.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!