Hirdetés

Véget ért a Cloud Youth Festival

Telt házas előadások, beszélgetések, koncertek és bulik jellemezték a harmadik Cloud Youth Festivalt Csík­sze­re­dában. A szervezők elégedettségüknek adtak hangot, ugyanis több mint háromezer résztvevőt számláltak.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 2 perc
Véget ért a Cloud Youth Festival
Valamennyi koncert telt házas volt. Jó buli Fotó: Barabás István

Május 10–12. között zajlott a csík­sze­re­dai Cloud Youth Fes­ti­val harmadik kiadása, a rendezvénysor panelbeszélge­té­sek­kel, előadásokkal, sport­e­se­ményekkel, egész napos programokkal, koncertekkel várta a Z és alfa generáció tagjait, és nem csak. 
Barabás István szervezővel tapasztalatairól beszélgettünk. Mint mondta, idén első alkalommal olyan fiatalok is részt vettek szervezőként a fesztivál programjainak összeállításában és lebonyolításában, akik a korábbi években önkéntesként voltak jelen, ezáltal még inkább magukénak érezhették a programot. A Cloud Youth Festival három napja alatt több mint 3500 személy vett részt a rendezvényen.

Cloud Youth Festival/Fb
A legtöbb érdeklődőt a SoulGym (Kádár Enikő, Miklós Csongor pszichológusok, Kánya Imre mentálhigiénés szakember beszélgetése) és a SocialMedia panel (Benedek István kommunikációs szakember, Dull Szabolcs újságíró, Járai Richárd copywriter előadása) vonzotta be, illetve sokan voltak kíváncsiak Szabados Ágnes riporter MeTime című beszélgetésére is. A koncertek közül egyértelműen a Pogány Indulón voltak a legtöbben, de valamennyi koncert és buli telt házzal zajlott.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!