Útlezárások Csíkszeredában a Székelyföldi Körverseny idején

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Útlezárások Csíkszeredában a Székelyföldi Körverseny idején
Archív Fotó: Halmágyi Zsolt

Szerdán este 6 órakor Sepsiszentgyörgyön a prológgal elrajtolt a 18. Székelyföldi Körverseny, amelynek keretében a versenyzők három napon keresztül mérik össze erejüket. A rangos sportesemény során a kerékpárosok kétszer is áthaladnak Csíkszeredán, ahol a célba érkezés és a díjazás is megtörténik.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A verseny biztonságos lebonyolítása érdekében Csíkszereda utcáin rövid idejű útlezárásokra kell számítani a konvoj elhaladása miatt. Az érintett időpontok és helyszínek a következők:

  • Augusztus 8., csütörtök: 15:30–16:15 között lezárják a Brassói út – Villanytelep utca – Nagyrét utca (a Kaufland előtti körforgalomig) – Temesvári sugárút – Szabadság tér útvonalat, amely a Kossuth Lajos utcán keresztül folytatódik.
  • Augusztus 9., péntek: 14:40–15:40 között a szépvízi városkijárat (12A országút) – taplocai körforgalom – Nagymező utca – Szék útja – Nagyrét utca (a Kaufland előtti körforgalomig) – Temesvári sugárút – Szabadság tér útvonalon lesz lezárás, amely szintén a Kossuth Lajos utcán keresztül vezet.

A lakosságot arra kérik, hogy az említett időpontokban kerülje az érintett útszakaszokat, és kövesse a helyszínen kihelyezett közlekedési utasításokat – tájékoztat Facebook-oldalán a csíkszeredai önkormányzat.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!