Hirdetés

Új játszótéri elemet vehetnek birtokba a csíkdánfalvi napközisek

Hintás toronycsúszdával gazdagodott a csíkdánfalvi Bóbita Napközi Otthon. Az új játszótéri elemet a csíkmadarasi kertészet rajzpályázatán nyerte a szülői közösség az intézménynek. A hinta-csúszdát kedden délelőtt adták át a felcsíki településen.

Bíró István
Becsült olvasási idő: 1 perc
Új játszótéri elemet vehetnek birtokba a csíkdánfalvi napközisek
A játszótéri elem átadása és felszerelése. Hatvanhat gyermeknek szereztek örömet Fotó: Bíró István

A csíkmadarasi Garden Proiect kertészet tavaly szeptemberben meghirdetett rajzpályázatára – amelyen játszótéri elemeket lehetett nyerni – összesen 38 osztály jelentkezett a Hargita és Kovászna megyei tanintézetekből. A pályázatra beküldött alkotásokra a kertészet Facebook-oldalán lehetett szavazni. A csíkdánfalvi Bóbita Napközi Otthon középcsoportja 7912 szavazattal nyerte el a fődíjat, azaz a toronycsúszdát hintával. A nyereményt kedden délelőtt adta át a kertészet vezetősége. Az új játszótéri elemet fel is szerelték a napközi udvarán. 


Hirdetés

Bíró István
– Ez jó példa arra, hogy ha összefogunk, akkor lehet sikereket elérni. Nyilván ehhez szükség van arra, hogy valaki megadja a lehetőséget, ez esetben hatalmas köszönet a kertészetnek – mondta lapunknak Szász Ata István, a szülői bizottság elnöke.

További nyeremények: 
Borszéki gyermekvédelmi központ – játék konyha
Csíkmadaras, Kiss Ferenc Általános Iskola, nagycsoport – homokozó 
Csíkszenttamás, Bálint Vilmos Általános Iskola, előkészítő osztály – lipinka
Balánbánya, Liviu Rebreanu Szakközépiskola, I–II. osztály – két padHirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!