Hirdetés

Tinédzserkorú lányok durván bántalmaztak két járókelőt a nyílt utcán Csíkszeredában

Két személyt is megtámadott egy feltételezhetően ugyanazon egyénekből álló hármas csoport Csíkszeredában csütörtökön. A támadók fiatal, valószínűleg tinédzser lányok.

Rendőrségi közlemény
Tinédzserkorú lányok durván bántalmaztak két járókelőt a nyílt utcán Csíkszeredában
Képünk illusztráció Fotó: Hodgyai István

Egy olvasónk keresett meg minket péntek reggel, hogy 27 éves húgát három tinédzserkorú lány bántalmazta csütörtök este Csíkszeredában a Mihail Sadoveanu utcában. Mint mondta, a testvére épp munkából sietett haza, a három fiatal pedig ok nélkül támadt rá.

Ököllel, lábbal, fejre, mellkasra, karra, különösebb előzmény vagy ok nélkül, mindezek zúzódásokhoz, kitépett hajhoz és lehetséges agyrázkódáshoz vezettek 

– mondta. Hozzátette, feljelentést tettek a rendőrségen is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A bejelentést követően megkerestük Maria Plumbut, a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjét. Ő a következőket közölte: egy 27 éves csíkszeredai nő arról értesítette a rendőrséget, hogy miközben a város egyik utcáján sétált csütörtök este nyolc óra körül, három fiatal lány, valószínűleg tinédzserek, minden ok nélkül rátámadtak, ököllel és lábbal bántalmazták őt.

De megtudtuk, a három fiatal mást is megtámadhatott ugyanaznap. A rendőrség közlése szerint ugyanis ugyanaznap 17 óra táján egy 22 éves csíkszenttamási lány jelentette a rendőrségen, hogy miközben a város egyik utcáján sétált, őt is bántalmazta három fiatal kiskorú lány.

Hargita Népe
A Civil Csíkszereda Facebook-csoportban az egyik áldozat testvére részletesen mesél a történtekről 

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye leszögezi, mindkét esetben egy csoportra szűkítették a gyanúsítottak körét, a hatóság nyomoz, hogy azonosítsák az elkövetőket.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!