Hirdetés

Részleteket közölt a rendőrség a Nyerges-tetőnél történt halálos baleset kapcsán

Rendőrségi közlemény
Részleteket közölt a rendőrség a Nyerges-tetőnél történt halálos baleset kapcsán
Archív Fotó: Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség

Részleteket közölt a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság a hétfőn történt tragikus balesetről, ahol szakadékba zuhant egy személygépkocsi a Nyerges-tetőnél, egy személy életét vesztette. Mint írták, a helyszínen végzett rendőrségi vizsgálatok szerint délelőtt 10 órakor egy Maros megyei rendszámú személygépkocsi, amely a 11B jelzésű országúton közlekedett Kézdivásárhely irányából Csíkkozmás felé, egy kanyarban letért az úttestről, és szakadékba borult. A rendőrségi közlemény szerint az autó 62 éves vezetője elvesztette uralmát a jármű felett, ez vezetett a tragikus balesethez.

Az autóban öt személy utazott, mindannyian Maros megyeiek. Az autó jobb első ülésén a vezető 55 éves felesége ült. A jármű hátsó részében három személy tartózkodott: egy 73 éves férfi, aki a baleset következtében életét vesztette, 70 éves felesége, aki súlyos sérüléseket szenvedett és a SMURD helikopterével szállították kórházba, valamint egy 60 éves nő, aki szintén sérüléseket szenvedett.

Az eset kapcsán a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés és gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított nyomozást. A vizsgálat folyamatban van, hogy pontosan meghatározzák a baleset körülményeit.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!