Hirdetés

Pihenőszabadság miatt szünetel a kórház szemészeti osztályának tevékenysége Csíkszeredában

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház szemészeti osztálya július 22. és augusztus 19. között pihenőszabadság miatt szünetelteti tevékenységét. Ebben az időszakban a sürgősségi szemészeti esetekkel a kórház sürgősségi osztályához fordulhatnak a páciensek.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Pihenőszabadság miatt szünetel a kórház szemészeti osztályának tevékenysége Csíkszeredában
Archív Fotó: Kosza Róbert

A súlyos, kritikus állapotú betegeket a sepsiszentgyörgyi Dr. Fogolyán Kristóf Megyei Sürgősségi Kórházban vagy a Székelyudvarhelyi Városi Kórház szemészeti osztályán látják el. Az orvosi javallatra szállításra szoruló betegek számára a Hargita Megyei Mentőszolgálat és a csíkszeredai kórház biztosítja a szállítást.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Fontos információ továbbá, hogy az egészségbiztosítási pénztárral szerződésben álló szemészeti szakrendelőkben beutaló alapján ellátják a biztosított pácienseket, illetve – a rendelői program idején – a szakrendelőkben megoldható sürgősségi eseteket. A Hargita Megyei Egészségbiztosítási Pénztár közlése alapján Csíkszeredában a Nagymező utca 24/A/1 szám alatti rendelővel kötöttek szerződést – tájékoztat a csíkszeredai kórház. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!