Hirdetés

Pénteken kezdődik az ODFIE sportolimpiája Tusnádfürdőn

A Magyar Unitárius Egyház ifjúsági szervezeteként működő Országos Dávid Ferenc Ifjúsági Egylet (ODFIE) 2024. április 19–21. között szervezi meg az OMNIUM – 5. ODFIE Sportolimpiát Tusnádfürdőn, rekordszámú, közel 200 fiatal részvételével – közölte az ODFIE.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 1 perc
Pénteken kezdődik az ODFIE sportolimpiája Tusnádfürdőn
Fotó: ODFIE közösségi oldala

A közlemény szerint a sportolimpia célja a sporton keresztül történő közösségépítés, ugyanakkor az egészséges életmód népszerűsítése a fiatalok körében. A program különböző sportágakban – foci, kézilabda, méta, akadálypálya, paintballoon, hosszútávfutás, táncmaraton – való megmérettetésre épül, de részét képezik az egészséges életmód, sport és motiváció témájában történő beszélgetések és áhítatok is.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A rendezvényre Erdély és Magyarország 21 településéről összesen 12 csapat jelentkezett. A szervezők megállapítása szerint a bejelentkezett csapatok száma idén az elmúlt négy kiíráshoz képest rekordnak nevezhető. Az unitárius ifjúsági szervezet vezetősége a korábbi rendezvényekhez képest még színesebb programkínálattal készül éppen ezért a csapatok számára, akik az OMNIUM – ODFIE Sportolimpia vándorkupájáért szállnak egymással versenybe – írták.
Részletesebb információk elérhetők az ifjúsági szervezet hivatalos közösségi oldalán és az esemény honlapján.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!