Hirdetés

Parkolás a csíkszeredai kórház környékén: változások következnek

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Parkolás a csíkszeredai kórház környékén: változások következnek
Fotó: László F. Csaba

Hamarosan nagy volumenű munkálatok kezdődnek a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház környékén, az intézmény a Facebook-oldalán adott hírt a parkolásokat érintő változásokról.

Mint olvasható, a kórház térségébe érkező páciensek és hozzátartozóik mostantól az önkormányzati parkolók mellett a Fortuna-tömbházak mellett is parkolhatnak. A Tudor Vladimirescu utcából megnyitott parkoló óránkénti 5 lejes díj ellenében vehető igénybe.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A kórház hangsúlyozza, hogy a pácienst szállító hozzátartozók felmehetnek a kórházig, ahol rövid ideig várakozhatnak, a főépület előtt és körül viszont nincs lehetőség parkolásra az ott zajló munkálatok miatt.

A kórház arra is felhívja az autóvezetők figyelmét, hogy a Dr. Dénes László utcában ne parkoljanak az út mindkét oldalán, mivel ez akadályozza a mentők, beszállítók, autóbuszok és a többi közlekedő mozgását. A munkálatok előrehaladtával rövidesen lezárják az utcát a forgalom elől.

A kórház arra kéri a pácienseket, hogy vizsgálatra érkezéskor vegyék figyelembe ezeket a változásokat, és számítsák bele az esetleges pluszidőt az előjegyzésig. Az intézmény és szolgáltatásai továbbra is elérhetőek mindenki számára, és a kórház számít a betegek és hozzátartozók megértésére, valamint együttműködésére a következő időszakban.

Mint beszámoltunk róla, tilos lesz parkolni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház mintegy fél kilométeres körzetében, és csak a mentőautók hajthatnak be az intézmény udvarára, miután elkezdődnek a kórház bővítési és korszerűsítési munkálat.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!