Hirdetés

Öngyilkossági kísérletet hiúsítottak meg Csíkszeredában

Negyedik emeleti lakása erkélyének külső részére mászott ki egy nő szombat reggel Csíkszeredában. Azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát. A helyszínre érkező hatóságoknak végül sikerült megelőzniük az öngyilkosságot.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 2 perc
Öngyilkossági kísérletet hiúsítottak meg Csíkszeredában
A 61 éves nő azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát Fotó: Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság

Szombat reggel fél hétkor a 112-es segélyhívó számon értesítették a hatóságokat, hogy egy nő kimászott egy csíkszeredai, negyedik emeleti tömbházlakás erkélyének külső részére – adja hírül közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.

A helyszínre elsőként a közbiztonsági rendőregység érkezett, a nő azzal fenyegetőzött, hogy a mélybe veti magát. Hamar kiderült, hogy egy 61 éves, egyedül élő személyről van szó, aki több különböző egészségügyi problémával is küzd. 

A helyszínen tartózkodó – rendőrökből és tűzoltókból álló – csapat célja az volt, hogy megelőzzék az öngyilkosságot. A hatóságok több mint 45 percig beszéltek a nővel, igyekeztek megnyugtatni, eközben a rendőrök észrevétlenül bejutottak a negyedik emeleti lakásba, a párbeszédnek köszönhetően pedig sikerült biztonságba helyezni a nőt. A mentőszolgálat munkatársai elsősegélyben részesítették, majd a kórház speciális osztályára szállították – közölte a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. 
 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!