Hirdetés

Nyílt napon ismerkedhetünk a népiskola oktatási programjaival a csíkszeredai központi parkban

Gyermekzsivajtól hangos a csíkszeredai központi park, ugyanis kézműves-foglalkozásokkal, szabadtéri játékokkal, a Vámszer Géza Művészeti Népiskolában zajló tevékenységek bemutatóival várják a gyermekeket és felnőtteket a Vámszer Napon.

Kovács Andrea
Nyílt napon ismerkedhetünk a népiskola oktatási programjaival a csíkszeredai központi parkban
Jó hangulatban zajlik a Vámszer Nap a központi parkban Fotó: Hodgyai István

A XX. Hargitai Megyenapok programsorozat részeként idén is megszervezik a Vámszer Napot a csíkszeredai központi parkban. A nyílt napon felnőttek és gyermekek egyaránt megismerkedhetnek a Vámszer Géza Művészeti Népiskolában zajló tevékenységekkel.

A délután hat óráig zajló rendezvényen olyan kreatív programokkal várják az érdeklődőket, mint interaktív bábelőadás, kincskeresés, az erdei iskola foglalkozásai, krétarajz, bogzás, fajátékkészítés, nemezelés, bútorfestés, álarckészítés.

Hodgyai István

Az aktívabb mozgásprogramokra vágyók tollaslabdázhatnak vagy mászófalon mászhatnak a Csíki Hegyimentő Csapat koordinálásával – részletezte érdeklődésünkre Daniel Kata, a Vámszer Géza Művészeti Népiskola égisze alatt működő erdei iskola koordinátora. Hozzátette: délután három órától a népiskolás diákok koncertjei lesznek hallhatók: háromtól barokk versenyművek, négytől fafúvóskoncert, öttől pedig a VG School Band pop-rock együttes felel a jó hangulatért.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A központi parkban felállított információs sátornál a Vámszer Géza Művészeti Népiskola oktatási programjairól, szakjairól, a jelentkezés menetéről és más fontos tudnivalókról kaphatnak bővebb információt az érdeklődők.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!