Hirdetés

Megújul az öltöző és a mosdó

Szezonkezdő karbantartási munkálatok miatt jövő hétfőig zárva tart a tus­nád­für­dői wellnessközpont. A tisztító-fertőtlenítő, illetve javítási munkálatok mellett megújul a szabadidőközpont női öltözője és mosdója, és a gyer­mek­medence is új játékelemekkel várja majd a legkisebbeket.

Pál Bíborka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Megújul az öltöző és a mosdó
Vendég nélkül a medencetér. Előkészítik az idényre Fotó: Tus­nád Wellness

Egyelőre üresek a well­ness­központ medencéi, a szezon­kez­dés­re készítik fel a sza­bad­i­dőköz­pon­tot. Az ilyenkor szokásos tisztító-fertőtlenítő, illetve javítási munkálatok mellett idén nagyobb felújítási munkát végeznek a női öltözőben és mosdóban, megújul a gyermekmedence környezete, és a szaunáknál is új dézsát helyeznek el.

– A női öltözőben kicseréljük a csempeburkolatot, új öltözőkabinokat állítunk fel, illetve a tusolókabinokat is kicseréljük. Újak lesznek a mosdó- és vécékagylók

– részletezte Gál Zsuzsanna, a központ menedzsere.


Hirdetés


A felújító munkálatokat követően a gyermekmedencében új játékelemeket helyeznek el: egy elefánt formájú csúszdát és harang alakú vízernyőt, a korábbi játékok közül a teknősbéka továbbra is várja majd a legkisebbeket. Újdonság még, hogy a szaunák merülőmedencéjét egy nagyobb dézsára cserélik, de a központ pihenőterében is nyolc új ágy kap helyet. A karbantartási és felújító munkálatok értéke közel 150 000 lej. 
A tusnádi wellnessközpont egyébként továbbra is a tavalyi jegyárak mellett fogadja látogatóit, az utóbbi időszakban nagy sikernek örvendő habpartik és vízitornák szervezését is folytatják – előbbieket hétköznapokon, kedden és pénteken 18 órától, utóbbit hétvégéken. A központ április 22-től látogatható. Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!