Hirdetés

Maradnak a kiscsoportok

Megoldódni látszik az Angyalkert óvoda helyzete, miután Csíkszereda Polgármesteri Hivatala új helyszínt talált a jelenleg felújítás alatt álló Micimackó óvoda működtetésére.

Pál Bíborka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Maradnak a kiscsoportok
Az Angyalkert napközi. Helyben folytatják a kicsik Fotó: László F. Csaba

Nem kell kiscsoportokat megszüntetnie az Angyalkert óvodának, tudtuk meg a csíkszeredai polgármesteri hivataltól: ideiglenes helyre költöztetik a Micimackó óvoda két csoportját.
Amint arról már korábban beszámoltunk, az óvodai és bölcsődei beiratkozás kapcsán merült fel a probléma, hogy mivel a Micimackó óvodának otthont adó épület tatarozása előre nem látható akadályok miatt a tervezettnél hosszabbra nyúlik, az intézmény továbbra is a Kisherceg Napközi Otthonhoz tartozó Angyalkertben működne a következő tanévben is. Ehhez azonban a befogadó Angyalkert le kellett volna mondjon a jelenlegi tipegő korosztály számára tervezett két kiscsoport indításáról. A szülők petícióban kérték az önkormányzatot, „biztosítsa a Szív utca 1. szám alatti Angyalkert épületében való továbbtanulás feltételeit a gyermekeinknek”. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A Márton Áron Gimnázium udvarán a Piarista Tanulmányi Házat jelenleg nem használják. Az épületet megnéztük, konyhája is van, alkalmas lenne tehát a Micimackó két óvodai csoportja számára

– nyilatkozta lapunknak Sógor Enikő alpolgármester, aki  szerint tanévkezdésre sikerül minden jogi intézkedést előkészíteni ahhoz, hogy a Micimackó óvoda az új helyszínen megfelelő körülmények között fogadja a kicsiket. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!