Hirdetés

Forgalomkorlátozások a NyárON Szereda fesztivál ideje alatt

Út- és parkolólezárások lesznek Csíkszereda központjában a péntektől kezdődő NyárON Szereda fesztivál ideje alatt, a város különböző pontjain pedig parkolókat jelölnek ki az ide érkezők számára.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 3 perc
Forgalomkorlátozások a NyárON Szereda fesztivál ideje alatt
Több utcát is lezárnak, parkolóövezeteket alakítanak ki. Fotó: László F. Csaba

Holnap este kezdődik a harmadik NyárON Szereda fesztivál Csík­szeredában. A koncertek két helyszínen zajlanak: a Publik színpad a Vákár Lajos Műjégpályán kap helyet, a NyárON City színpad pedig a Csíki Csobbanó mögötti gyorskorcsolyapályán. A Csíki Csobbanóhoz tartozó parkolóövezetet már múlt pénteken lezárták, Sógor Enikő alpolgármestert arról kérdeztük, hogy a városközpont mely részeit fogják még lezárni a fesztivál idejére, illetve, hogy mit javasolnak az autókkal érkezőknek parkolás tekintetében.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Elmondta: a fesztivál teljes időtartamára lezárják a Csíki Csobbanóhoz tartozó parkolót, ugyanis ott lesz a beléptetés; emellett lezárják a Hősök utcának a Nicolae Bălcescu és a Gólya utca közötti szakaszát pénteken reggel nyolc órától hétfő reggel nyolcig; valamint szombaton reggel nyolctól vasárnap reggel nyolcig a Jégpálya utcának a Nicolae Bălcescu és a Brassói út közötti szakaszát is.

Forgalomkorlátozások a NyárON Szereda fesztivál ideje alatt

A város különböző pontjain parkolóövezeteket jelölnek ki a fesztiválra érkezők számára, ezek a következők: a Baromtér utca és a vasúti sínek által közrezárt területen 650 autó számára biztosítanak helyet; a Hargita utcában a város bejáratától a Rompetrol benzinkútig az út két oldalán nagyjából 200 autó parkolhat; a Brassói úton a vonatállomás és a MIDA autókereskedés közötti szakasz keleti oldalán több mint 600 autó állomásozhat, valamint parkolási lehetőség lesz a Dedeman barkácsüzlettel szembeni területen, a korábbi ideiglenes buszpályaudvar helyszínén – ismertette Sógor Enikő.

Forgalomkorlátozások a NyárON Szereda fesztivál ideje alatt





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!