Hirdetés

Karbantartás a Csíki Csobbanóban

Javítják a Csíki Csobbanó tetőszerkezetét és tatarozzák a szaunát. Míg az előbbi nem zavarja az uszoda használatát, az utóbbi munkálat miatt szeptemberig zárva lesz a szauna, ehelyett az Erőss Zsolt Arénában levő szaunákat lehet használni.

Péter Ágnes
Becsült olvasási idő: 3 perc
Karbantartás a Csíki Csobbanóban
A Csíki Csobbanó. Augusztusban szünetel Fotó: László F. Csaba

Újrafödik a Csíki Csobbanót: jelenleg csak a két oldalsó, vízszintes tetőrészt födik újra, miután korábban a vihar megrongálta. Páll Andrea, a Csíki Sportcentrum ügyvezetője hangsúlyozta, hogy a tető egy részének újrafödése nem befolyásolja az uszoda működését és nem zavarja az uszoda használóit.
A szaunákat is tatarozzák, mint az ügyvezető közölte, a hibás, sérült burkolati elemeket kicserélik, megjavítják a zuhanyzókat, és szeptember 2-től ismét használható lesz a létesítmény. Alternatívaként az Erőss Zsolt Arénában lévő szaunák használatát javasolják az érdeklődőknek. Ezek előzetes bejelentkezés alapján használhatók, érdeklődni az office@csikisportcentrum.ro e-mail-címen vagy a 0770–365510-es telefonszámon lehet.

Karbantartás a Csíki Csobbanóban


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


Beüzemelték ugyan az új beléptető rendszert, de ahhoz, hogy ezt gördülékenyen használják a látogatók, a pénztárgépet és kártyaolvasót még össze kell hangolni az új rendszerrel. Az ügyvezető kérdésünkre elmondta, lenne még javítanivaló az uszodában: jelenleg ugyan megfelelően működik a légtechnika, de hosszú távon korszerűsíteni kell. Páll Andrea szerint még nem lehet tudni, hogy mikor adódik erre lehetőség, ugyanis az uszoda idei költségvetéséből ezt a munkát is nem tudják elvégezni, mivel ez túl nagy beruházás lenne.
Mint az ügyvezető közölte, augusztusban, a korábbi évekhez hasonlóan, karbantartási munkálatok miatt zárva lesz az uszoda.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!