Hosszú Katinkával találkozhatnak az érdeklődők Csíkszeredában

Hosszú Katinka, a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónő látogat el Csíkszeredában szeptember 13-án, pénteken.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Hosszú Katinkával találkozhatnak az érdeklődők Csíkszeredában
Fotó: Running Festival Csíkszereda

Az eseményre a Running Festival Csíkszereda részeként kerül sor, ahol a nagyközönség is találkozhat a magyar sportikonnal. A rendezvény helyszíne a Szakszervezetek Művelődési Háza lesz, ahol Hosszú Katinka egy közönségtalálkozón osztja meg történeteit és sikereinek titkait.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

„A Running Festival Csíkszereda keretében személyesen találkozhatsz a háromszoros olimpiai bajnokkal! Légy részese egy inspiráló közönségtalálkozónak, ahol Katinka megosztja sikerének titkát, motivációs tippjeit, élettörténetét!” – olvasható a Korodi Attila polgármester Facebook-oldalán közzétett felhívásban.

Hosszú Katinka eddigi pályafutása során három olimpiai aranyérmet, kilenc világbajnoki címet és tizenöt Európa-bajnoki aranyérmet szerzett. „Iron Lady” néven is ismert, nemcsak kivételes tehetsége, hanem rendkívüli kitartása és elszántsága miatt is. Pályafutása során számos világcsúcsot állított fel, és évek óta az úszósport egyik meghatározó alakja.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!