Hamarosan nyit a Csíki Csobbanó

Új járda, új szauna és felújított zuhanyzók várják majd az úszni vágyókat Csíkszeredában. A belső munkálatok ezen a héten befejeződnek a Csíki Csobbanóban, amelyet szep­tember 2-án újra megnyitnak az érdeklődők előtt. A tetőszerkezet javítása még nem ért véget ugyan, de Páll Andrea, a létesítményt üzemeltető Csíki Sportcentrum ügyvezetője szerint mindez nem zavarja majd a vendégeket.

Fazakas Bea
Becsült olvasási idő: 2 perc
Hamarosan nyit a Csíki Csobbanó
A csíkszeredai uszoda. Jövő hétfőn nyit Fotó: László F. Csaba

Teljes takarítással járó karbantartást végeztek augusztus folyamán a Csíki Csobbanóban, szeptember 2-án már a megszokott program szerint várják az érdeklődőket. Páll Andrea, a Csíki Sportcentrum ügyvezetője a Hargita Népe kérdéseire válaszolva elmondta, újracsempézték a szaunát, cserélték a régi típusú zuhanyzókat és javították az uszoda előtti járdát is. Ezen a héten cserélik a szaunát. Az új beléptető rendszert is beüzemelték, így a pénztárgép és a kártyaolvasó összehangolása befejeződött.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A tetőszerkezet javítása még nem ért véget ugyan, de a tervek szerint hamarosan lezárul a létesítmény újrafödése is. Az ügyvezető a jövő hétre még nem ígérte ugyan munkálatok lezárulását, de biztosítja a csobbanóba járókat, hogy a külső munkálatok továbbra sem zavarják majd a belső terekben folyó tevékenységet. A légtechnika korszerűsítésével kapcsolatban pedig elmondta, hogy a csíkszeredai városháza beruházásáról van szó, amely a tervek szerint még az év végéig megvalósul. 





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!