Hirdetés

Gyimesközéplokra mentek át verekedni a gyimesbükkiek

A rendőrség öt személyt vett őrizetbe a közrend és nyugalom megzavarása, testi sértés és rongálás elkövetésének gyanújával Gyimesközéplokon kedden. Az érintettek életkora 16 és 33 év között van, mindannyian a Bákó megyei Gyimesbükkről származnak.

Rendőrségi közlemény
Gyimesközéplokra mentek át verekedni a gyimesbükkiek
Képünk illusztráció Fotó: Veres Nándor

A korábban történt eset, amely miatt őrizetbe vették őket, a július 7-én, vasárnapra virradó éjszaka történt, körülbelül hajnali egykor, amikor a rendőröket egy gyimesközéploki szórakozóhely előtt kirobbant verekedéshez hívták. Az első helyszíni vizsgálatok alapján kiderült, hogy több, 16 és 39 év közötti férfi között konfliktus alakult ki, amiben a túlzott alkoholfogyasztás is szerepet játszott.

Az összetűzés során a résztvevők kölcsönösen ütlegelték egymást, majd más ismeretlen személyek is bekapcsolódtak, akik tompa tárgyakkal bántalmazták a jelenlévőket és betörték egy gépkocsi szélvédőjét meg ablakait.

A rendőrség megérkezése előtt néhány érintett személy elmenekült a helyszínről. Három férfit – 22, 33 és 39 éveseket – kórházba szállítottak orvosi ellátásra – tájékoztat szerdai közleményében a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!