Főként balesetekhez riasztották a rendőröket a hétvégén

HN-információ

Elütöttek egy gyalogost Csíkszeredában, felborult egy személygépkocsi, illetve ittasan és jogosítvány nélkül vezető sofőrt igazoltattak a rendőrök az elmúlt hétvégén. A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság híreit szemléztük.

Elütötték az átjárón

Elütött az autó egy szabályosan közlekedő 72 éves csíkszeredai nőt szombaton a megyeszékhelyen, a Brassói úton. A személygépjárművet egy csíkszentsimoni 20 éves fiatalember vezette. A balesetben megsérült az idős hölgy, akit a helyszínre kiérkező mentősök a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállítottak orvosi ellátásra. Az autó sofőrje nem volt alkohol befolyása alatt. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt eljárás indult.

Felborult autó Csíkszentkirály határában

Lesodródott az útról és felborult egy 43 éves csíkszentimrei nő vezette személygépkocsi vasárnap délután Csíkszentkirály és Csíkszereda között. A balesetben megsérült a sofőr és egy 44, illetve egy 46 éves, szintén csíkszentimrei férfi. A helyszínre kiérkező mentők mindannyiukat a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházba szállították. Az ügyben eljárás indult.

Ittasan vezetett, jogosítványa sincs

Rutinellenőrzésen állítottak meg egy 39 éves Szatmár megyei férfi vezette autót vasárnapról hétfőre virradó éjszaka a rendőrök Székelyandrásfalván, a 44-es községi úton. Az igazoltatás során kiderült, hogy a személygépkocsi vezetőjének nincs jogosítványa egyetlen járműkategóriára sem, ugyanakkor a leheletében 0,46 mg/l légalkohol-koncentrációt mértek. Az ügyben eljárást indított a rendőrség.

HN-információ





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!