Hirdetés

Csütörtöktől lehet pályázni a Goga negyedi biciklitárolók használatára

Összesen 176 kerékpár biztonságos tárolására pályázhatnak Csíkszeredában az Octavian Goga sétány és a környező tömbházak lakói holnap, csütörtökön 18 órától. A jelentkezést szolgáló online űrlap 72 órán át elérhető lesz (vasárnap 18 óráig), és a helyeket a jelentkezési sorrend alapján adják bérbe – közölte szerdán a csíkszeredai önkormányzat.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 2 perc
Csütörtöktől lehet pályázni a Goga negyedi biciklitárolók használatára
Illusztráció Fotó: László F. Csaba

Emlékeztettek: az Octavian Goga sétányon tizenegy fedett és zárt biciklitároló áll, amelyek egyenként 16 kerékpár raktározására alkalmasak. A városi közgyűlés márciusban fogadta el a bérbeadás szabályzatát, és az online bejelentkezés Google-alapú felületével egy héten át ismerkedhettek az érdekeltek. 
„A lakókkal a lépcsőházak bejáratánál kifüggesztett tájékoztatók által is megosztottuk a legfőbb tudnivalókat, egyebek mellett azt is, hogy a pályázás április 18-án, csütörtökön 18 órakor indul” – írták. Mint részletezték: ekkor jelenik meg a városháza honlapján (www.szereda.ro), a kiemelt hírek között a Google-űrlap linkje, ugyanekkor pedig a városvezetői és a városházi Facebook-oldalakon is közzétesszik az űrlapot.

A pályázók április 21-én, vasárnap 18 óráig jelezhetik az igényüket a kerékpárjuk raktározására, évi 50 lejes bérleti díj fejében.

„Kérjük a lakókat, hogy a kizáró jellegű formai hibák elkerülése érdekében a nevüket, lakcímüket a személyi igazolványnak megfelelően töltsék ki! Ideiglenes lakcímmel (flotanttal) rendelkezők is jogosultak a pályázásra. A tárolókat a lakcím alapján bocsátjuk rendelkezésre, a pozitívan elbírált jelentkezések beküldésének sorrendjében. Minden pályázót e-mailben tájékoztatunk az elbírálás eredményéről” – írták.
Az igénylések elbírálása után ötnapos óvási időszak következik, majd ezt követi az esetleges szabadon maradt tárolóhelyek betöltése a beérkezett igények alapján, a bérleti szerződések megkötése, valamint a tárolókat nyitó kulcsok kézbesítése – áll a közleményben.Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!