Bútorzat hiányában nem lehet asztalt foglalni

Megfelelő bútorzat hiányában továbbra is várni kell a csíkszeredai Kapocs Közösségi Iroda megnyitására. Korodi Attila polgármester még május végén úgy nyilatkozott, hogy hamarosan megnyitják a coworking irodát, ahol minden adott lesz a kreatív munkavégzésre, a termek berendezése azonban azóta sem történt meg.

Pál Bíborka
Becsült olvasási idő: 2 perc
Bútorzat hiányában nem lehet asztalt foglalni
Májusban megígérték, hogy megnyitják az irodát. Elmaradt Fotó: László F. Csaba

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a csíkszeredai polgármesteri hivatal május végén tartott sajtótájékoztatóján Korodi Attila polgármester bejelentette: a Kossuth Lajos utcá­ban hamarosan megnyílik a Kapocs elnevezésű közösségi iro­da. A polgármester akkori beszámolója szerint a vállalkozók számára egy modern, a kényelmes munkavégzéshez szükséges feltételeket biztosító – kisebb és nagyobb férőhelyes tárgyalókkal, konyhával, zuhanyzással, nyomtatási lehetőséggel, ergonomikus székekkel stb. felszerelt – közösségi teret alakítanak ki, az ehhez szükséges speciális irodai bútorzatot pedig a Heineken Románia vállalat támogatásával vásárolják meg. Ez azonban máig nem történt meg, bútorzat hiányában pedig a coworking iroda jelen pillanatban is zárva van. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– A Heineken Romania 90 ezer lej értékű támogatást nyújt a technikai bútorzat beszerzésére az adótámogatási rendszer alapján. Ez az összeg még nem érkezett be az államtól az Adó- és Pénzügyi Hivatalhoz (ANAF)

– tájékoztatott a csíkszeredai polgármesteri hivatal a késlekedés okáról.
Arra vonatkozóan, hogy mikorra várható a közösségi iroda megnyitása, a városháza nem bocsátkozott ígéretbe, mindössze azt tudtuk meg, hogy az önkormányzat augusztusi soros ülésén napirendre kerül a „Pro Cultura Siculi” Közösségek Közti Fejlesztési Társulás ügykezelésében lévő Kapocs Coworking Iroda ingatlan szervezési és működési szabályzatának jóváhagyása.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!