Alpolgármestert választhatnak

Mivel Tusnád községben több jelentkező is van az alpolgármesteri tisztségre, az RMDSZ Helyi Küldöttek Tanácsa (HKT) úgy határozott, hogy a választás jogát átadják a község lakosságának.

Vlaicu Lajos
Alpolgármestert választhatnak
Keresztes Kálmán, Korodi Erzsébet és Páll Csaba Fotó: Molnár József

Az alpolgármester-jelöltek: Keresztes Kálmán, Korodi Erzsébet és Páll Csaba. A választást október 20-án tartják a tusnádi kultúrotthonban 9–17 óra között. 
Molnár József, Tusnád köz­ség polgármestere dön­té­sü­ket azzal indokolta, hogy a korábbi mandátumban, ami­kor „házon belül” több pol­gár­mesterjelöltje volt a köz­ségnek, a lakosság előválasz­táson dönthetett, hogy ki indulhasson az RMDSZ jelöltjeként. 


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

– Hűen az RMDSZ szellemiségéhez, demokratikus vá­lasztással szeretnénk, hogy Tusnád község lakosai ezen a napon döntsenek arról, ki képviselje őket alpolgár­mes­terként a következő ciklusban. Minden lakost arra biztatunk, vegyen részt a választáson, éljen szavazati jogával

– mondta a második mandátumára készülő polgármester. Hozzátette: a község történetében tudomása szerint első alkalommal választanak így alpolgármestert.
Az önkormányzati testület alakuló ülését október 25-én tartják.



Hirdetés


Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!