A sportfelszerelést használhatják

Új sportfelszereléssel kezdi a tanévet a csíkszentimrei Arany János Általános Iskola, a polgármesteri hivatalhoz megérkezett az Országos Helyreállítási Terv (PNRR) finanszírozásával vásárolt oktatási eszközök első szállítmánya.

Pál Bíborka
Becsült olvasási idő: 2 perc
A sportfelszerelést használhatják
Különböző labdákkal gazdagodott a szertár. Jó fogás Fotó: László F. Csaba

Amint arról már korábban beszámoltunk, a csíkszentimrei önkormányzat sikeresen pályázott az Országos Helyreállítási Terv (PNRR) keretén belül eszközvásárlási támogatásra, ennek köszönhetően a község általános iskolája és a hozzá tartozó tanintézetek 500 ezer lej értékben kapnak új oktatási segédeszközöket és sportfelszerelést.

– A sikeres közbeszerzést és szerződéskötést követően a hivatalhoz végre megérkezett az első, sportfelszereléseket tartalmazó szállítmány, amit jövő héten át is adunk az Arany János Általános Iskola vezetőségének, hogy a diákok minél hamarabb használhassák őket a testnevelés órákon, óvodai foglalkozásokon

– nyilatkozta lapunknak Kencse Előd polgármester.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés


A pályázat révén olyan sporteszközöket vásárolt az önkormányzat, amelyek javítják a tantermi testnevelésórák minőségét, így többek között tornapad, ugróakadály, ugrókötél, súlyzó, stafétabot, bak, matrac, hulahoppkarika szerepel a tornatermi sportfelszerelések listáján. De trambulinnak, foci-, kézi-, rögbi-, valamint ojna- és medicinlabdáknak, kosárlabdapalánknak és focikapunak is örülhetnek a gyermekek.
Jövő hétre egy újabb, iskolai bútorokat tartalmazó szállítmány érkezését várja a polgármesteri hivatal, a szerződést nyert cég ígérete szerint pedig szeptemberben a fennmaradó digitális eszközöket és oktatási segédeszközöket is leszállítják az önkormányzatnak.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!