Hirdetés

A pályázatokban segítenek a székelyföldi Falugazdász-hálózat szakemberei

Elérhetővé vált a Vidéki Beruházásokat Kifizető Ügynökség (AFIR) által kiírt fiatal gazdák letelepedését támogató pályázat, melynek igénylése és kivitelezése nagy kérdéseket vet fel a gazdálkodókban.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
A pályázatokban segítenek a székelyföldi Falugazdász-hálózat szakemberei
Képünk illusztráció Fotó: László F. Csaba

A Székely Gazdaszervezetek Egyesülete ennek érdekében gazdafórumot szervez október 30-án, hétfőn, délelőtt 10 órától online térben, a Zoom applikáción keresztül, hogy a pályázat iránt érdeklődő gazdák választ kapjanak kérdéseikre. A gazdafórumon lehetőség nyílik arra, hogy a meghívott pályázatírónak a résztvevők feltegyék kérdéseiket, és megismerjék a pályázati kiírás pontos követelményeit és pontozási rendszerét. Továbbá számos hasznos gyakorlati tanácsot is adunk mindazoknak, akik részt vesznek ezen a fórumon.

Az esemény ingyenes, a belépéshez szükséges link pedig megtalálható lesz a Facebook-esemény leírásánál. Nem utolsósorban pedig a gazdafórumtól eltérően egyesületünk szakembereit bátran lehet keresni a pályázattal kapcsolatos kérdésekkel, az elérhetőségek pedig megtalálhatók a www.szekelygazda.ro weboldalon. A támogatás magyar nyelvű útmutatóját elkészítette Szász Andrea pályázati tanácsadó, falugazdász, a pályázattal kapcsolatos részletes információk pedig megtalálhatók itt – tájékoztat közleményében a szervezet.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!