Hirdetés

Ezer lejre büntették a magyarellenes Diana Şoşoacát

Újabb bírságot kapott hétfőn Diana Şoşoacă szenátor, ezúttal a gyorshajtás miatt őt egy nappal korábban megbüntető rendőrök szidalmazásáért. Az Ilfov megyei rendőrség tájékoztatása szerint a politikusra 1000 lejes bírságot róttak ki a közlekedésrendészet munkatársaira tett előző napi kijelentései miatt.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Ezer lejre büntették a magyarellenes Diana Şoşoacát
Fotó: Diana Şoşoacă/Facebook

Az Agerpres hírügynökség tájékoztatása szerint az SOS Románia Párt vezetőjének vasárnap bevonták a jogosítványát, és 1485 lejes bírságot is kapott, mert 110 kilométeres óránkénti sebességgel hajtott Buftea városában, egy olyan szakaszon, ahol 40 km/óra a megengedett maximális sebesség.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

Diana Şoşoacă élőben közvetített az incidensről a Facebookon. Miután megállították, kiszállt az autóból és kiabálni kezdett a rendőrökkel, azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti őket.

Később a pártja Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben „példátlan visszaélésnek” nevezték a rendőri intézkedést. Azt írták, hogy Şoşoacă az autójával egy járműoszlopban haladt, alacsony sebességgel. „Ezzel a lépéssel egyértelműen az a cél, hogy akadályozzák az SOS Románia elnökének kampánytevékenységét” – fogalmaztak.

Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!