Büntetőeljárás alatt Wiz Khalifa, aki fellépése közben marihuánás cigarettát szívott Romániában

Őrizetbe vették a szombatról vasárnapra virradó éjszaka a rendőrök Wiz Khalifa amerikai rappert, aki fellépés közben, a Costineşti-en zajló Beach, Please! nevű fesztivál színpadán rágyújtott egy marihuánás cigarettára.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Büntetőeljárás alatt Wiz Khalifa, aki fellépése közben marihuánás cigarettát szívott Romániában
Fotó: Wiz Khalifa/Facebook

Az ismert rapper ellen a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) veszélyes drogok birtoklása miatt indított kivizsgálást. Khalifa szabadlábon védekezhet.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A DIICOT vasárnapi közleménye szerint az énekesnél, aki fellépése közben elszívott egy jointot, további 18 gramm kannabiszt találtak. Az ügyészek munkáját a konstancai rendőrség szervezett bűnözés elleni osztályának munkatársai segítik ebben az ügyben.

Az incidens annál is inkább kirívó, mert a fesztivál társalapítója, Andrei Selaru (Selly) korábban bejelentette, hogy a rendezvényen drogellenes kampányt szerveznek a Belügyminisztérium legfontosabb struktúráival együttműködve.

A Beach, Please! Délkelet-Európa legnagyobb városi fesztiváljának számít, amelyre több mint kétszáz fellépőt hívtak meg. A fesztivál 2022-ben debütált a costineşti-i tengerparton Andrei Şelaru (Selly) és Lucian Ştefan (Global) kezdeményezésére, akkor mindössze harmincezer résztvevővel. A fesztivál közönsége egyik évről a másikra majdnem megháromszorozódott. A tengerpart legnagyobb városi fesztiváljára a második évben mintegy nyolcvanezren látogattak el, 2024-ben pedig a becslések szerint több mint kétszázezer résztvevőre lehet számítani – írja az Agerpres hírügynökség.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!