Hirdetés

A nyári szezonban naponta 30 közvetlen vonatjárattal lehet eljutni az ország minden részéből a tengerpartra

A Román Vasúttársaság személyszállító részlege (CFR Călători) június 15-től szeptember 8-ig naponta 30 közvetlen járatot működtet az ország minden részéből a fekete-tengeri üdülőhelyekre és a Duna-deltába.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
A nyári szezonban naponta 30 közvetlen vonatjárattal lehet eljutni az ország minden részéből a tengerpartra
Képünk illusztráció Fotó: pexels.com

A vállalat csütörtöki közleménye szerint a turistaszezonban Aradról, Déváról, Temesvárról, Resicabányáról, Nagyváradról, Szatmárnémetiből, Nagybányáról, Kolozsvárról, Marosvásárhelyről, Brassóból, Suceaváról, Iaşi-ból, Galacról és Buzăuból indít naponta vonatokat Mangaliára és vissza. A nyári időszakban Bukarest és Konstanca között egy-két óránként közlekednek majd járatok.

Emellett a turistaszezonban naponta két vonat is közlekedni fog Bukarest és Tulcea, illetve Medgidia és Tulcea között.

A CFR Călători szerint a nyári járatok klímaberendezéssel, környezetbarát WC-kel és az elektromos eszközök felöltésére alkalmas konnektorokkal rendelkeznek, a kocsik többségét az elmúlt tizennégy évben korszerűsítették. Emellett a távolsági vonatokon háló- és fekvőhelyes kocsik szolgálják az utasok kényelmét.


Cikkünk a hirdetés után folytatódik!

Hirdetés

A vállalat 10 százalékos kedvezményt biztosít a menettérti jegy vásárlásakor és 10 százalékig terjedő kedvezményt elővételkor. A tanulók ingyenesen utazhatnak, az egyetemi hallgatók pedig 90 százalékos kedvezményt kapnak a 2. osztályú kocsikban – írja az Agerpres hírügynökség.





Hirdetés
Hirdetés

Kövessen a Facebookon!