Hirdetés

Hibátlan udvarhelyi teljesítmény

Az udvarhelyi ifjúsági kézilabdacsapatok hibátlan, míg a csíkiak felemás eredménnyel zárták a hétvégét.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Hibátlan udvarhelyi teljesítmény
Vidombákon megállíthatatlan volt a VSK fiókcsapata Fotó: sportsmedia.ro

Jó hétvégéjük volt az udvarhelyi korosztályos kézilabdacsapatoknak, mindegyik találkozójukat győzelemmel zárták.
A Székelyudvarhelyi VSK fiókcsapata vasárnap délután idegenben ki-ki meccset játszott a Vidombáki Sportinggal. A házigazdák kezdtek jobban, ám a Palatka Barna által irányított gárda idővel átvette az irányítást, és bár a küzdelem továbbra is szoros maradt, az udvarhelyiek második mérkőzésüket is megnyerték a rájátszásban. Férfi kézilabda A osztály, rájátszás, alsóház, 2. forduló: Vidombáki Sporting – VSK Székelyudvarhely II. 32–35 (15–16).

Magabiztos győzelmek

A Székelyudvarhelyi ISK ifi 3-as lánycsapata vasárnap délután a Sepsiszentgyörgyi ISK-t látta vendégül, Sándor Aliz tanítványainak jól ment a gólgyártás, minden vendéggólra kettővel válaszoltak. Az udvarhelyi lányok jelenleg ötödikek a csoportban. Ifi 3-as lánybajnokság, H csoport, 13. forduló: Székely­ud­varhelyi ISK – Sepsiszentgyörgyi ISK 37–15 (20–7).
Hozta a papírformát az ISK ifi 2-es fiúcsapata is, vasárnap hazai pályán magabiztosan győzte le a Segesvári ISK-t. Az Orbán Levente által felkészített együttes egy híján félszáz góllal szórta meg a sereghajtót, és ezzel másodikok a csoportban. Ifi 2-es fiúbajnokság, G csoport, 8. forduló: Székelyudvarhelyi ISK – Segesvári ISK 49–28 (23–15).

Egy hideg, egy meleg

A marosvásárhelyi sportiskola csapatának otthonában egy percig sem volt kérdéses a VSK Csíkszereda ifi 2-es csapatának győzelme, a lányok másodikok a csoportban a Sepsi SIC mögött. Ifi 2-es lánybajnokság, E csoport: Marosvásárhely – VSK Csíkszereda 34–44 (17–23).
A VSK Csíkszereda ifi 1-es lánycsapata szintén idegenben, az éllovas Sepsi SIC otthonában lépett pályára, a vendéglátók minden VSK-gólra kettővel válaszoltak. A vereség ellenére a csíki lányok tartják a harmadik helyet a bajnokságban, a Sepsi SIC és a Brassói Corona mögött. Ifi 1-es lánybajnokság, D csoport: Sepsi SIC – VSK Csíkszereda 51–25 (24–10).



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!