Hirdetés

Hazai pályán írhatnak történelmet a piros-fehérek

A jégkorong Erste Liga döntőjének hatodik meccsén kétgólos hátrányból állt fel a Gyergyói HK, és összesítésben is beérte a Ferencváros-Telekomot az újabb győzelmével.

Darvas Attila
Becsült olvasási idő: 2 perc
Hazai pályán írhatnak történelmet a piros-fehérek
Fotó: Gyergyói Hoki Klub

A két meccslabdából egy maradt a Ferencváros-Telekomnak a jégkorong Erste Liga döntőjében a párharc hatodik meccse előtt a Gyergyói HK-val szemben, továbbá a hazai pálya előnye. A nézők pedig nem csalódhattak, és egy újabb fordulatokban, valamint izgalmakban gazdag összecsapást láthattak.

Az első felvonásban a vendégek kerültek előnybe Orbán találatával, hogy a második felvonás során a Ferencváros zsinórban háromszor találjon be Rinne kapujába. Szilassy Zoltán vezetőedző pedig azonnal ki is kérte idejét. Rendezte a sorokat, majd a záró felvonásban a GYHK-n volt a sor, hogy sorozatban háromszor találjon be, kiegyenlítve a párharc állását. A mindent eldöntő hetedik meccset pénteken este 18.15 órai kezdettel rendezik Gyergyószentmiklóson.

Erste Liga, döntő, 6. mérkőzés

Ferencváros-Telekom – Gyergyói HK 3-4 (0-1, 3-0, 0-3)
Gólszerzők: Farkas (26.), Seregély (30.), Turbicz (32.), illetve Orbán (4.), Marttinen (44.), Haaranen (49.), Bodó (55.).
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 3-3.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!