Hirdetés

Hatalmas területen égett egy székelyudvarhelyi gyár hétfő este, a tüzet éjfél előtt sikerült eloltani

Tűz ütött ki egy székelyudvarhelyi gyárban hétfőn késő este.

Hírszerkesztő: Molnár Raymond
Hatalmas területen égett egy székelyudvarhelyi gyár hétfő este, a tüzet éjfél előtt sikerült eloltani
Fotó: Hodgyai István

A Hargita megyei tűzoltóság tájékoztatása szerint a lángok mintegy kétszáz négyzetméteres területen pusztítanak. A helyszínre a székelyudvarhelyi tűzoltóság négy esetjárművel szállt ki, valamint a rohammentő-szolgálat (SMURD) egy mentőautóval. Riasztották ugyanakkor a farkaslaki, a fenyédi és a máréfalvi önkéntes tűzoltókat is. A lángok megfékezésén, az oltásban a vállalat munkatársai, a helyi rendőrség és önkéntesek is segítettek. 

Udvarhelyszéki közlekedési infó/Facebook

Frissítés
A tűzoltóság éjfél előtti tájékoztatása szerint a lángokat sikerült lokalizálni, a tűzoltók a tűz teljes felszámolásán dolgoznak. A tűz mintegy háromszáz négyzetméteres területet érintett, a szerencsétlenségben nem sérült meg senki. A székelyudvarhelyi tűzoltóság öt esetkocsival van jelen, valamint tizenkét önkéntes tűzoltó-alakulat is dolgozik a lángok felszámolásán.

Frissítés
A tűzoltóság tájékoztatása szerint a lángokat éjfél előtt nem sokkal sikerült megfékezni.

Frissítés – hibaigazítás
A cég képviselőjével való egyeztetést követően közöljük, hogy honlapunkon tévesen jelent meg az az információ, hogy „szinte teljesen leégett a gyártelep”. Hangsúlyozta, a tűz kizárólag a lefedés alatt tárolt árukészletet érintette.

Hodgyai István

Hodgyai IstvánHirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!