Hirdetés

Győzött Udvarhelyen az éllovas

Csütörtökön este 4–2-re győzött a Székelyudvarhelyi Roseal otthonában a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei csoportjának éllovasa. A rájátszás visszavágóját jövő héten rendezik.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 3 perc
Győzött Udvarhelyen az éllovas
A bajnokság két legjobbja csapott össze Fotó: Hodgyai István

Megkezdődött a labdarúgó 4. Liga Hargita megyei csoportjának rájátszása, amelyen az első négy helyezett vesz részt. A Gyergyószentmiklósi VSK és a Székelyudvarhelyi Roseal oda-vissza párharcot játszik az első két helyért, a Csíkszentsimoni FC és a Balánbányai Bányász pedig a harmadik helyért.

Mivel a csapatok tovább viszik a pontokat, az élen már nem várható változás, a Gyergyószentmiklósi VSK veretlenül, szinte tökéletes mérleggel zárta az alapszakaszt, 21 győzelem után csak az utolsó fordulóban hullajtott pontot, döntetlen játszva a Zetelaki Fenyő otthonában. Ugyanakkor a listavezetőnek szüksége van ezekre a tétnélküli összecsapásokra is, hogy meglegyen az feljutási osztályozóhoz szükséges mérkőzések száma, továbbá – mint mondták – jó ha minél tovább „játékban maradnak” különösen ha a csoport második legjobbja az ellenfél.

A rájátszás első mérkőzését csütörtökön este a Roseal otthonában játszották a gyergyószentmiklósiak, a félidőt követően egy ünnepi pillanatra is sor került: a hazaiaknál elbúcsúzott az aktív labdarúgástól Bak István (Öcsike), aki megköszönte a Roseal SC-nek, hogy a klub keretein belül folytathatja a labdarúgással kapcsolatos tevékenységét. Megígérte, hogy a jövőben, szükség esetén játékosként is bármikor kisegíti a csapatot. Az udvarhelyi találkozót a vendégegyüttes nyerte 4–2-re.

Labdarúgó 4. Liga, Hargita megyei csoport, rájátszás, 1. mérkőzés:
Székelyudvarhelyi Roseal – Gyergyósdzentmiklósi VSK 2–4 (0–2) 
Gólszerzők: Zoltáni Róbert (52., 82.), illetve Tankó Levente (28., 31.), Vékás Barna (49.), Czimbalmos Zalán (62.).



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!