Hirdetés

Győzelemmel zárták az idényt

Látványos, pörgős játékkal, a hajrában pedig szabályos gólözönnel, így magabiztos győzelemmel zárta le a bajnoki idényt a Hargita Kézilabda Klub együttese. A vendég Fogarasi VSK-nak esélye sem volt a pontszerzésre.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 1 perc
Győzelemmel zárták az idényt
Egy percig sem volt kérdéses az udvarhely lányok győzelme Fotó: Hodgyai István

Sikerült teljesíteni a kitűzött célt, szépen búcsúztatta a bajnoki idényt a Hargita Kézilabda Klub. A női kézilabda másodosztály B csoportjában szereplő udvarhelyi gárda látványos játékkal és magabiztos győzelemmel tett pontot a bajnokság végére.
Szerda délután az udvarhelyi sportcsarnokban lejátszott összecsapáson a Fogarasi VSK egy percig sem tudta veszélyeztetni az udvarhelyi lányok sikerét, és bár a bajnoki tabellán egymás mellett találjuk a két alakulatot, a játék alapján kiderült, hogy a két gárda messze nincs egy súlycsoportban.
Mester Zsolt tanítványai végig sakkban tartották ellenfelüket, stabilan 6-7 gólos előnnyel uralták a mérkőzést, a hajrában aztán megállíthatatlan gólözönnel biztosították be a győzelmet, 38–25 arányban múlva felül a fogarasi együttest.
A Hargita Kézilabda Klub 18 ponttal a nyolcadik helyen zárta a bajnokságot, 8 ponttal megelőzve legutóbbi ellenfelét, egy ponttal a hetedik helyezett HC Karácsonkő mögött



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!