Hirdetés

Győzelem az első edzőmeccsen

A tervek szerint szeptember közepén kezdődik el a hazai férfikézilabda másodosztályú pontvadászata, erre készül a VSK Székelyudvarhely is, amely pénteken játszotta le első felkészülési mérkőzését. Sipos Lóránt tanítványai a VSK Fogarast fogadták.

Kopacz Gyula
Becsült olvasási idő: 2 perc
Győzelem az első edzőmeccsen
Könnyed udvarhelyi siker az első felkészülési meccsen Fotó: VSK Udvarhely

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését a VSK Székelyudvarhely férfikézilabda-csapata, amely idén is a hazai másodosztályban szerepel, és a feljutást tűzte ki célul. Pénteken a székelyudvarhelyi sportcsarnokban a VSK Fogaras csapatát fogadták Sipos Lóránt tanítványai, a vendégek szintén az A divízióban szerepelnek. A szeptember közepére tervezett 2023/2024-es bajnoki rajtra hangoló szé­kelyudvarhelyieknek a pén­teki volt az első mérkőzésük a nyári pihenőt és az alapozást követően.
A találkozó első negyedórája kiegyensúlyozott játékot hozott, ám ezt követően a hazaiak akarata érvényesült: fokozatosan növelni tudták előnyüket, amely a szünetre elérte a hatgólos különbséget. A szünet után is magabiztosan játszottak a hazaiak, előnyüket egyre jobban tudták növelni, így Sipos Lóránt a keret minden játékosának lehetőséget adott, a két hiányzó, Feliciano Couveiro és Lőrincz Botond volt, akik kisebb sérülések miatt nem léptek pályára. 

Eredmény
VSK Székelyudvarhely – VSK Fogaras 41–29 (20–14). Az udvarhelyi gólszerzők: Putnoky Szabolcs 8, Szász Előd 7, Balsa Stevovic 6, Mohamed Fedila 5, Katona Tamás 5, Mátyás Demeter 3, Csibi Hunor 3, Komporály Attila 2, Paul Oargă 1, Menyhárt Barna 1. Játszottak még: Varó Lajos, Jobb Lőrinc, Bogos Dávid (kapusok), Lucza Dávid és Tornai Balázs.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!