Hirdetés

Gyenge kezdésnek vereség a vége

Rosszul kezdett, és ezt követően sem talált magára szombati mérkőzésén a Székelyudvarhelyi VSK, a Bukaresti CSM 12 gólos győzelemmel ütötte ki a Bölények Ligája már biztosan kieső sereghajtóját. A fővárosiak úgy tudják, hogy az SZKC-t győzték le.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Gyenge kezdésnek vereség a vége
SZKC-logó a jobb alsó sarokban, pedig a VSK volt az ellenfél Fotó: CSM Bucuresti

Szombaton délután, a Bölények Ligája 24. fordulójában a Bukaresti CSM otthonában lépett pályára a Székelyudvarhelyi VSK, és az udvarhelyiek hiába szerezték meg a vezetést, a fővárosiak zsinórban hét góllal válaszoltak az udvarhelyiek „pimaszságára”. Ki is kérte idejét Sipos Lóránt, a későbbiekben pedig időnként megrázta magát a VSK, rövid időre csökkentve a hátrányt, mégis hatgólos hazai előnynél (14–8) fordultak a csapatok.
Az udvarhelyieknek a második félidő startja sem jött össze, a fővárosiak tíz perc alatt ugyanannyi gólra növelték előnyüket (21–11), nyolc perccel a vége előtt pedig 17 gól volt a különbség (31–14). Ezt követően a VSK-nak sikerült valamelyest faragnia a hátrányán, a végére a CSM 33–21 állásnál zárta le a találkozót.
„Just a walk in the park” összegzett közösségi oldalán a bukaresti klub. Az angol kifejezés szó szerinti fordításban annyit jelent, hogy „séta a parkban”, vagyis a fővárosiak szerint a bajnokság sereghajtójának a legyőzése nem igényelt különösebb megerőltetést, az egész nem volt több egy „könnyed sétánál”.
Igaz, az ellenfelet illetően a fővárosiak eléggé nagy tévedésben vannak, a közösségi oldalukon megjelent grafika szerint úgy tudják, hogy a szebb napokat is megélt udvarhelyi kézilabda egykori jeles képviselőjét, a Székelyudvarhelyi KC együttesét győzték le.

Férfi kézilabda Bölények Ligája, 24. forduló
Bukaresti CSM – Székelyudvarhelyi VSK 33–21 (14–8)



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!