Felvételit hirdetnek a rendőriskolák

Elkezdődött a jelentkezési időszak a câmpinai Vasile Lascăr és a kolozsvári Septimiu Mureşan rendőriskolák felvételi vizsgájára – közölte csütörtökön a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság. A felvételiket az április–júliusi időszakban tartják meg.

Hírszerkesztő: Kiss Előd-Gergely
Becsült olvasási idő: 2 perc
Felvételit hirdetnek a rendőriskolák
Illusztráció Fotó: Hodgyai István

A közlemény szerint a jelentkezéshez kitöltött formanyomtatványra van szükség, amelyeket olvashatóan kell kitölteni és aláírni, majd a beszkennelt dokumentumot kizárólag elektronikus formában kell elküldeni a resurseumane@hr.politiaromana.ro e-mail-címre.


Hirdetés

A jelentkezési időszak 2024. április 24-től május 14-ig tart, beleértve a szombatot és vasárnapot is.

A câmpinai Vasile Lascăr és a kolozsvári Septimiu Mureşan rendőriskolákban 1340, illetve 300 helyet hirdetnek meg. A jelentkezők csak az egyik posztliceális képzést nyújtó iskolába iratkozhatnak be. A felvételi iratok összeállításához a jelentkezőknek 2024. május 21-ig be kell nyújtaniuk a kért dokumentumokat. A felvételi eljárást több fordulóban bonyolítják le,

a Hargita megyei jelentkezők fizikai teljesítményének felmérését a 2024. május 25. és 31. közötti időszakban tartják, függetlenül attól, hogy a jelentkező melyik oktatási egységet választotta, Kolozsváron a Septimiu Mureșan rendőriskolánál.

Az elméleti ismereteket felmérő felvételi vizsgát azoknál az oktatási egységeknél tartják, amelyeket a jelentkezők választottak, a vizsgaeredményeket 2024. június 16-ig hozzák nyilvánosságra a rendőriskolák hivatalos weboldalán.
További részletek a rendőriskolák oktatási ajánlatairól elérhetők a rendőr-főkapitányság honlapján, valamint a fent említett két rendőriskola honlapján is. Továbbá telefonon is lehet érdeklődni a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság humánerőforrás-osztályánál munkanapokon a 0266 205 112 és a 0266 205 115 telefonszámon.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!