Hirdetés

Lángoló ipari épület

Tűz ütött ki egy maroshévízi fafeldolgozó üzem csarnokában szombat délután. A tűzoltóság munkatársai jelen pillanatban is nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén.

Vlaicu Lajos
Becsült olvasási idő: 1 perc
Lángoló ipari épület
A maroshévízi fafeldolgozó üzemnél eloltották a tüzet Fotó: ISU

Tűz ütött ki szombat délután egy fafeldolgozó üzem csarnokában Maroshévízen, a város ipari területén. A tűzoltóság munkatársai a helyszínen jelen pillanatban is nagy erőkkel dolgoznak a lángok megfékezésén, illetve a továbbterjedését próbálják megakadályozni, ugyanis félő, hogy a lángok átcsapnak a szomszédos épületekre. A tűzoltóság három tűzoltóautóval vonult a helyszínre, a salamási tűzoltók is a helyszínre siettek két gépjárművel, valamint a rohammentősök is a helyszínen dolgoznak, számolt be közleményben a Hargita megyei Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége (ISU).

ISU

Tűzeset Hargitafürdőn

Lángok csaptak fel egy lakótelepi lakásban Hargitafürdőn. A csíkszeredai tűzoltóság négyfős személyzetét küldte ki az üdülőtelepre, szombat délután, két tűzoltóautóval, egy beavatkozó-mentő teherautóval és egy SMURD mentőautóval. A tűz által érintett terület körülbelül harminc négyzetméter. Nem áll fenn a terjedés veszélye. A felszámolás folyamatban van. Szerencsére személyi sérülés nem történt, áll az ISU közleményében. A bérlők a tűzoltóság kiérkezése előtt elhagyták az épületet, tekintettel arra, hogy a tűz továbbterjedhet a második emeleti lakásra is.

FRISSÍTÉS: Eloltották a tüzet

Mire a tűzoltók kiérkeztek a hargitafürdői esethez, húsz ember evakuált önerőből a tizenkét lakásos épületből. Az első vizsgálatok alapján úgy tűnik, hogy a tüzet szándékosan okozta a tulajdonos.

Eloltották a maroshévízi tüzet is.



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!