Hirdetés

Évet zárnak az udvarhelyi kézisek

Hazai pályán zárja az évet és az őszi idényt a VSK Székelyudvarhely felnőtt kézilabdacsapata, Sipos Lóránt tanítványai holnap kora este a Resicabányai VSK csapatát fogadják a városi sportcsarnokban.

Szász Csaba
Becsült olvasási idő: 2 perc
Évet zárnak az udvarhelyi kézisek
Visszavágna a vereségért az udvarhelyi gárda Fotó: VSK Resicabánya

Az idei év utolsó játéknapját rendezik a hazai felnőtt kézilabda A osztályos bajnokságában, ez egyben a pontvadászat visszavágóinak zárófordulója is, amellyel pont kerül a 14. fordulós alapszakasz végére.
A VSK Székelyudvarhely szinte hibátlan mérleggel, 12 győzelemmel és mindössze egy vereséggel, több mint félezer dobott góllal (522–364 a gólarány), három pont előnnyel vezeti a bajnoki tabellát.


Hirdetés


A második helyen azt a Resicabányai VSK-t találjuk, amelytől az udvarhelyiek az őszi idény egyetlen vereségét szenvedték el, október 25-én az odavágók zárófordulójában Resicabányán egy góllal, 28–27-re győzött a Krassó-Szö­rény megyei alakulat. Szom­baton ez a csapat érkezik Szé­kely­ud­varhelyre, az összecsapás 18 órakor kezdődik a városi sportcsarnokban.

– Szeretnénk pozitív eredménnyel zárni az őszi idényt és az évet, természetesen, ehhez szükség van a szurkolók támogatására, ezért minél nagyobb számú közönséget várunk a sportcsarnokba

– fogalmazott Sipos Lóránt vezetőedző.Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!