Hirdetés

Emelkedett hangulat a Csíki Majálison

Gyermekzsivajtól és zenétől volt hangos a csíkszeredai központi park május 13-án, szombaton, ugyanis ott zajlott a Csíki Majális, a családok hétvégje, mely több száz családot vonzott be. A szervezők változatos programkínálattal készültek, hogy kicsik és nagyok együtt szórakozhassanak.

Kovács Andrea
Becsült olvasási idő: 1 perc perc
Emelkedett hangulat a Csíki Majálison
Fotó: László F. Csaba

Szép számú érdeklődő családot, gyermekeket és felnőtteket vonzott a május 13-án, szombaton megszervezett Csíki Majális, a családok hétvégéje, a csíkszeredai központi parkban. Az egész napos rendezvényre a szervezők változatos programkínálatot készítettek, számos gyermekfoglalkozás és játék mellett énekcsoportok, zenekarok adtak zenei aláfestést a helyi kézművesvásárhoz, családi piknikhez, főzőversenyhez és egyéb színes programokhoz.

László F. Csaba

A központi park egész nap gyermekzsivajtól volt hangos, ugrálóvárak, mászófalak, arcfestés, érdekes, ismeretterjesztő játékok és foglalkozások várták a legkisebbeket, a felnőttek pedig változatos étel- és italkínálatból válogathattak, vagy a kézművesvásár portékái között nézelődhettek.

László F. Csaba

A családi majálist csíkszéki fúvószenekarok, tánc- és énekcsoportok tették színessé, jelen volt a csíkszentimrei Rozmaring néptánccsoport, a Napsugár Dalárda nyugdíjaskórus, a csíkrákosi Gerendely férfikórus és a csíkszentdomokosi néptáncegyüttes, továbbá bemutatót tartott a Fit Gym ritmikusgimnasztika-csapat is.

László F. Csaba

A rendezvényt az RMDSZ Csíki Területi Szervezete az Aktív Közélet Egyesülettel, valamint több további partnerszervezettel közösen szervezte meg.

László F. Csaba

László F. Csaba

László F. Csaba

 

 



Hirdetés


Hirdetés

Kövessen a Facebookon!